Υπηρεσίες - Τμήματα

Η MGS είναι μια εταιρεία έμπειρων νομικών που στοχεύει στην παροχή λύσεων κορυφαίας ποιότητας σε όλο το φάσμα του Αστικού, Εμπορικού και Διοικητικού Δικαίου, παρέχοντας υψηλές υπηρεσίες στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Συγκεκριμένα, εκπροσωπούμε ένα ευρύ φάσμα πελατών, το οποίο αποτελείται από πολίτες της Ελλάδας και του εξωτερικού, ελληνικές και αλλοδαπές επιχειρήσεις, εμπορικούς και τραπεζικούς ομίλους, καθώς και οργανισμούς του στενού και ευρύτερου δημόσιου τομέα. Αντιμετωπίζουμε την κάθε υπόθεση ως μία ξεχωριστή πρόκληση και επιτυγχάνουμε όλους τους στόχους που θέτει ο πελάτης μας, μέσω μίας εξαιρετικής ομάδας νομικών. Παράλληλα, η εταιρεία μας έχει αναπτύξει δίτκυο συνεργατών, με έμπειρους οικονομικούς συμβούλους και διευθυντικά στελέχη που επεκτείνουν τις δραστηριότητες μας, από το νομικό, στο Business πεδίο και στο Marketing.

Οι εξωτερικοί συνεργάτες μας αποτελούν ένα λειτουργικό ανθρώπινο δίκτυο σε όλη τη χώρα και αποτελείται από δικηγόρους, δικαστικούς επιμελητές και συμβολαιογράφους.

Παράλληλα, διαθέτουμε σύστημα διαχείρισης, μέσω δικτύου συνεργατών, της αγοράς ακινήτων (ξενοδοχειακές μονάδες, κατοικίες, επαγγελματικά ακίνητα)

Προσφέρουμε, επίσης, μέσω συνεργασιών με εξειδικευμένους εξωτερικούς συνεργάτες, ένα ευρύ φάσμα συμβουλευτικών υπηρεσιών (επιχειρηματικές, φοροτεχνικές).


MGS Law Firm

Vasilisis Sofias 12
Athens
106 74

Tel. + 30 2107297408 - 9
E-Mail [email protected]

Χάρτης

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ